Byten, returer och reklamationer

Vid returer är du som kund ansvarig för att varan kommer  fram och att den är oskadad vid leveransen. Om varan skulle skadas eller komma bort kan vi begära ersättning av fraktbolaget om varan varit välpacketerad samt skickad med spårbarhet. I annat fall sker returer på egen risk. 

Öppet köp

Du har alltid 14 dagars öppet köp från det att varorna mottagits. Du kan i lugn och ro känna efter hemma om du är nöjd med dina varor. Ångerrätten vid öppet köp gäller endast om produkten returneras i originalförpackning samt i bra skick. Självklart får förpackningen öppnas och produkten varsamt testas. Vid ångerrätt av hela ordern återbetalas hela köpet inklusive eventuella fraktavgifter. Vid ångerrätt av delar av ordern återbetalas du för varan du returnerar. Du står själv för din returfrakt tillbaka till oss.

Byte

Om du önskar byta din vara ber vi dig returnera din beställning och lägga en ny.

Reklamationer

Om din vara är felaktig, skadad eller på något sätt defekt eller felexpedierad, vänligen kontakta vår nordicdekor@gmail.com omedelbart så att vi kan åtgärda felet. Felaktig eller skadad vara ska reklameras senast inom 14 dagar. I mailet skriver du ditt ordernummer, anledning till reklamationen samt bifogar bild, både på varan du önskar reklamera samt på emballaget. Vid återsändelse av en reklamerad vara står vi för frakten och eventuell ersättningsleverans av en ny vara. Varan ska återsändas väl emballerad och i sin originalförpackning. Så snart vi mottagit varan för granskning försöker vi lösa det på bästa sätt för dig. Observera att vi ibland behöver kontakta vår leverantör för vidare instruktioner. 

Returadress:

Nordic Dekor
Bondängsvägen 26, 148 60 Stora Vika, Sverige

Retur av beställningsvaror

Vid returer av beställningsvaror då vi tagit hem en produkt enkom för dig gäller öppet köp. Dock är det viktigt att notera att kostnaden från leverantören och vidare frakten till dig, kommer att faktureras dig, om du ångrar ditt köp. Returkostnaden till Nordic Dekor ansvarar du som kund också för.  Detta innebär att fri leverans över 700 kr inte gäller om du ångrar ditt köp.

Återbetalning

Efter mottagande av din retur, granskar vi varan samt återbetalar ditt kort. Du erhåller ett e-post om  returhanteringen, information om återbetalning. Vi hanterar och administrerar returer löpande.